Miért a Drupal?

Az interneten keresztül bárki által könnyen hozzáférhető, a Drupal erényeit bemutató technikai szemléletű dokumentációk helyett mi inkább megpróbálunk rávilágítani arra, hogy leendő Ügyfeleink számára milyen pluszt jelent, ha Drupal tartalomkezelő rendszerre épített honlapot rendelnek.

  • Az elkészülő Drupal alapú honlap a Megrendelő által is egyszerűen, gyorsan, online szerkeszthető (hiszen a Drupal szerkesztőségi rendszere húzódik meg a honlap mögött)
  • A megrendelt honlap gyorsan elkészül, hiszen nem a megrendelés beérkezésekor kezdjük a honlap építőköveit fejleszteni, hanem már elkészült, alaposan letesztelt, kiforrott, jól működő komponensekből, modulokból készül az oldal. Ezeket a modulokat szabjuk testre, optimalizáljuk a Megrendelőnk igénye alapján.
  • A drupal rendszerhez rendelkezésre áll minden olyan eszköz, melyek szakszerű alkalmazásával kifejezetten keresőbarát portálokat tudunk kialakítani. A keresőoptimalizálási folyamat egy másik része a tartalmak ennek megfelelő kialakítása, strukturálása. Ezen a téren tanácsadással segítjük megrendelőinket.
  • Az Ügyfél által elképzelt rendszer kialakítása egy teljesen önálló fejlesztés árának a töredékébe kerül.
  • A későbbiekben igény szerint új tartalmakkal és funkciókkal (pl. webshop, fórum, stb…) egyszerűen, gyorsan, és költséghatékonyan bővíthető a már korábban elkészített honlap.
  • A tartalmak megjelenéstől független tárolása lehetővé teszi, hogy egy esetleges arculatváltást is gyorsan, gördülékenyen el tudunk végezni.

És hogy mit jelent számunkra, mint webes területen dolgozó informatikai vállalkozás számára a Drupal?

  • Egy fejlesztői közösséget, ahol sok hozzánk hasonló gondolkodásmódú szakemberrel dolgozhatunk együtt, használjuk, teszteljük és értékeljük egymás munkáját.
  • Egy megbízható alapot, egy eszközt, mellyel a kezünkben biztosak lehetünk abban, hogy ügyfeleink számára minőségi webes rendszereket tudunk átadni.

Cégünk hosszú ideje nagy hozzáértéssel alkalmazza a Drupal tartalomkezelő rendszert.