OFFI Zrt.

OFFI Zrt.

Az országos fordítóiroda-hálózattal rendelkező OFFI Zrt. állami tulajdonú intézményként a 150 éves jubileuma alkalmából megalkotott új arculatvilága mentén készítettük el új honlapját, melynek két legjelentősebb újdonsága a teljes honlapot lefedő WCAG 2.1 AA szintű akadálymentesség mellett az online ajánlatkalkulátor funkció. Utóbbi segítségével az érdeklődők a lefordítandó irat néhány fontosabb paraméterét megadva azonnal előzetes tájékoztatást kaphatnak az elérhető fordítási szolgáltatásokról, azok díjairól és a vállalási határidőkről. A honlap a személyes ügyintézést előnyben részesítő ügyfeleket is segíti azzal, hogy egy gombnyomásra megmutatja az ügyfél tartózkodási helyéhez legközelebbi ügyfélszolgálati irodát, annak a látogatás időpontjában várható terheltségével, nyitvatartásával, elérhetőségeivel, és az irodát érintő aktuális, rendkívüli információkkal együtt. A honlap a magyar mellett angol és német nyelven is teljes értékű, tehát az idegen nyelvi változatokon is minden információ megtalálható, ami a magyar nyelvű honlapon közzé van téve.

Az OFFI Zrt honlapja az első olyan Drupal 8 CMS rendszer köré épült honlapunk, amely a 2018. évi LXXV. törvény a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről iránymutatásai mentén készült. Ennek megfelelően a honlap teljesíti a szigorú WCAG 2.1 AA akadálymentességi szintet. Az OFFI Zrt. arculata emellett azt is lehetővé tette, hogy a kontrasztaránnyal kapcsolatos követelményeknek külön "üzemmódváltó kapcsoló" nélkül megfeleljünk. 

A honlap legnagyobb újdonsága a korábbi OFFI honlaphoz képest, hogy az érdeklődőknek immár nem szükséges az OFFI árazási szabályrendszerét megismerni vagy árajánlatot kérni ahhoz, hogy megtudják, az adott dokumentum fordítása mennyibe kerülne. Elegendő kitölteni az online ajánlatkalkulátort, mely pillanatok alatt tájékoztatást ad a várható költségekről.

Published
2020