ABSZOLÚT Év Honlapja díjat vihettünk ma haza

Cégünk történetében először nem csak a nevezett kategóriában, hanem abszolút versenyben is megkapta egyik honlapunk az "Az Év Honlapja" díjat.

A díjazott honlap pedig nem más, mint a mateking.hu

Így a mai napon elmondhatjuk, hogy a mateking.hu azon túl, hogy öt év alatt a hatodik kategóriadíját kapja (E-learning vagy éppen Okatatás kategóriában), azon túl első "Abszolút Év Honlapja" díjat is bezsebelte. 

Már a tavalyi 4 kategóriadíjazással is történelmet írtunk, hiszen az Év Honlapja díj történetében korábban egyetlen honlap sem kapott díjat zsinórban 4 évben, de ezzel az ötödik díjjal, amelyet az abszolút díj "bezsebelésével" is sikerült megkoronázni, abszolút unikumnak számít a Mateking a díj történetében.

Képes Viktor és Mosóczi Bálint vették át a díjat. Hagyomány, hogy a díjátadón az "Abszolút év honlapja" díjat mindig a rendezvény végén adják át. A kategóriadíj átvétele után felmerült, hogy esetleg el kellene indulni haza, mert a következő nap húzós napnak ígérkezett, szerettünk volna időben ágyba kerülni. Némi idő eltelt a hezitálással, már éppen indultunk volna, és gyakorlatilag a kapuból fordultunk, pontosabban rohantunk vissza, amikor meghallottuk azt, amire igazán nem számítottunk: Abszolút év honlapja díjas a mateking.hu.

De hogy mi is az a Mateking?

A mateking.hu már több éve hazánk legnépszerűbb egyetemistáknak szóló e-learning platformja, idei célunk pedig hasonló sikerek elérése volt a középiskolai matematika oktatás területén is, hiszen a matematika nem csak az egyetemistáknak okozhat kihívásokat. Elhatároztuk tehát, hogy az egyetemi matematika oktatásban népszerűvé vált oktatási megoldásainkkal a középiskolások és tanáraik életet is megkönnyítjük: az idén elkészült fejlesztésünk a teljes középiskolai matematika tananyagot öleli fel. Így immár a Mateking az első videó alapú, matek érettségire felkészítő platform hazánkban, amely az emelt szintű matek érettségi feladatainak megoldására is felkészít.

https://www.azevhonlapja.hu/dijazottak/dijat-nyert-weboldalak-2019

Címkék