Idén két kategóriában is tarolt a mateking.hu "Az Év Honlapja" díjátadón

Idén második alkalommal neveztünk az Év Honlapja díjra, de emeltük a tétet és hosszas hezitálás után végül nem egy, hanem két kategóriában adtuk be nevezésünk: e-learning és oktatás kategóriákban. Úgy néz ki, hogy érdemes volt, hiszen mindkét kategóriában Év Honlapja díjjal jutalmazták a mateking.hu weboldalt.

A tavalyi évben neveztünk első alkalommal erre a versenyre, akkor is a mateking.hu weboldallal, de akkor még csak az e-learning kategóriát céloztuk meg, ahol el is hoztuk az Év Honlapjának járó díjat. Jó érzés, hogy az azóta befektetett rengeteg munka idén is meghozta a gyümölcsét és ismét szakmai elismeréssel és a legjobb honlapnak járó díjakkal térhettünk haza a díjátadóról.

A mateking.hu 2010 óta működik és cégünk közreműködésével 2014 novemberében érte el a jelen formáját. Mosóczi Andrással – ötletgazda/alapító - és Kovács Zoltánnal – társunk az IT problémák megoldásában - közös projektünk felhasználói bázisa azóta is meredeken emelkedik.

A mateking.hu célja olyan matematikaoktató e-learning tartalmak közvetítése, amelyek rendkívül szemléletes, könnyen érthető magyarázataikkal segítséget nyújtanak az egyetemistáknak a bonyolult matematikai fogalmak gyors fájdalommentes megértéséhez.

Az idei évben jelentős fejlesztéseket hajtottunk végre a weboldalon, melyeknek az informatikai kivitelezése és megjelenítése cégünk, a Macroweb feladata volt: bevezettük a letölthető és nyomtatható segédanyagokat, valamint a hallgatók már a matekingen tesztelhetik is tudásukat kérdéssorok kitöltésével. Az új funkciók kényelmes eléréséhez egy mobilon, tableten es desktopon is következetesen végigvitt, rendkívül átlátható struktúrát alakítottunk ki. A projekt fenntarthatóságának érdekében kiépítesre került egy online fizetési rendszer is.

https://www.azevhonlapja.hu/dijazottak/dijat-nyert-weboldalak-2016

Címkék