Mateking

Mateking

A Matekingen nem unalmas matematikai szövegeket találsz, és nem is követhetetlen algoritmusokat. A projekttel célunk a szuper-érthető matematika oktatás egyszerű példákon, színes szemléletes ábrákon, keresztül egy letisztult és komfortos webes környezetben, megalkotva ezzel a XXI. század tankönyvét, amely valóban elmagyarázza a matematikát olyan részletességgel és olyan élvezetesen, hogy bárki megértse. 

A Drupal CMS és Drupal Commerce rendszer köré épült e-learning rendszer fejlesztését a Macroweb végezte, folyamatos továbbfejlesztését pedig végzi jelenleg is. Emellett a honlap üzemeltetéséért is mi felelünk.

A projekt és a matematika oktatás ezen módszerének sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint a több, mint 140.000 tanuló és hallgató, akik a Mateking segítségével érettségiztek le vagy mentek át vizsgán. Emellett a mateking.hu "Az év honlapja" elismerésben részesült:

Ezzel a mateking.hu az Év Honlapja díj történetének legsikeresebb honlapja, hiszen semmilyen más honlap sem kapott díjat háromnál több alkalommal.

A projektnek elindítottuk az angol és német nyelvű verzióját mathXplain illetve matheking márkanév alatt.

Published
2015